U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Fijnaart » Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen

Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen

Appelaarseweg 14
4793 EK Fijnaart (Noord-Brabant)
Tel: 0168-463550
Fax: 0168-463360
KvK: 20152052
Afbeelding › Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen Het kantoor Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen is gevestigd te Fijnaart (Appelaarseweg 14) en telt twee notarissen en veertien medewerkers, waaronder drie kandidaat-notarissen, één jurist en drie notarisklerken. De organisatie is verdeeld in vier schillende vaksecties: agrarisch recht, registergoed, personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Enkele juristen en andere medewerkers zijn in meerdere secties werkzaam. Ook worden fiscale aspecten in de diverse dossiers meegenomen en worden ter zake fiscale werkzaamheden verricht.

Ons kantoor is toonaangevend in de regio West-Brabant en kwaliteit, service en laagdrempeligheid staan hoog in het vaandel, hetgeen heeft geresulteerd in een groot werkgebied, ook ver buiten de regio.
Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy