U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rotterdam » Kooijman Lambert Notarissen

Kooijman Lambert Notarissen

Straatweg 7
3051 BA Rotterdam (Zuid-Holland)
Tel: 010-2858888
Fax: 010-4223091
KvK: 24441978
Afbeelding › Kooijman Lambert Notarissen Kooijman Lambert Notarissen is een notariskantoor met twee vestigingen in Rotterdam en één in Vlaardingen. Wij leggen ons toe op het geven van advies op het gebied van het familierecht, erfrecht, onroerendgoedrecht en vennootschapsrecht. Maar ook op het gebied van de erfbelasting, schenkbelasting, overdrachtsbelasting en diverse onderdeling van de inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting, hebben wij experts in huis. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres voor estateplanning, het maken van testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, oprichten van vennootschappen, stichtingen en andere rechtspersonen, splitsingen, fusies, overnames en het opzetten van financierinsgcontructies en samenwerkingsverbanden.

We doen graag wat u vraagt maar nog liever wat u wil. Hierbij besteden we aandacht aan de de fiscale gevolgen en de mogeljke problemen op langere termijn.

Daarnaast begeleiden we u graag bij de aankoop en levering van uw woning en het kiezen voor de juiste hypotheek/fianciering.

Specialties
ondernemingsrecht, estate planning, familierecht, erfrecht, overdrachtsbelasting, erfbelasting, onroerendgoed, veilingen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy