U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Fijnaart

Notaris Fijnaart

Hieronder vindt u een overzicht van alle notarissen in Fijnaart. Voor een overzicht van notarissen in de provincie Noord-Brabant, ga naar notaris Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met notarissen om via één e-mail in contact te komen met meerdere notarissen tegelijk.

1

Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen

Appelaarseweg 14, 4793 EK Fijnaart (Noord-Brabant)
Tel: 0168-463550, Fax: 0168-463360, KvK: 20152052
Het kantoor Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen is gevestigd te
Fijnaart (Appelaarseweg 14) en telt twee notarissen en veertien medewerkers, waaronder drie kandidaat-notarissen, één jurist en drie notarisklerken. De organisatie is verdeeld in vier schillende vaksecties: agrarisch recht, registergoed, personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Enkele juristen en andere medewerkers zijn in meerdere secties werkzaam. Ook worden fiscale aspecten in de diverse dossiers meegenomen en worden ter zake fiscale werkzaamheden verricht.

Ons kantoor is toonaangevend in de regio West-Brabant en kwaliteit, service en laagdrempeligheid staan hoog in het vaandel, hetgeen heeft geresulteerd in een groot werkgebied, ook ver buiten de regio.
Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy