U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag

Notaris Den Haag

Hieronder vindt u een overzicht van alle notarissen in Den Haag. Voor een overzicht van notarissen in de provincie Zuid-Holland, ga naar notaris Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met notarissen om via één e-mail in contact te komen met meerdere notarissen tegelijk.

1

Notariskantoor Ellens & Lentze

Parkstraat 93, 2514 JH Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 - 364 48 30, Fax: 070 - 364 48 33, KvK: 27114293
Naar een notaris gaat u niet iedere dag. Meestal is een bezoek gekoppeld
aan een mijlpaal in uw leven. Bijvoorbeeld het kopen van een huis of het sluiten van een huwelijk. Of op zakelijk gebied, het oprichten van een stichting of de overdracht van aandelen. Soms is de reden minder leuk en heeft u een mediator nodig of moet er een erfenis worden afgewikkeld.
Waar u ook voor komt, u wilt een goed gevoel hebben bij de notaris. U zoekt een kantoor dat bij u past, waar mensen werken met hart voor de zaak en verstand van zaken.
Ons kantoor is laagdrempelig en we spreken duidelijke taal, want notariële aktes zijn niet altijd makkelijk te begrijpen. Ons team bestaat uit jonge mensen die moeite doen om u te leren kennen en zich altijd voor de volle 100% inzetten. Als u dat wilt komen wij graag bij u langs. Onze aanpak is persoonlijk, deskundig en transparant. Op dinsdag zijn wij op afspraak ook 's avonds open tot 20.00 uur.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Notariskantoor Ellens & Lentze

Abacus Notariaat B.V.

Benoordenhoutseweg 88, 2596 BD Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070 820 9200, Fax: 070 820 9209, KvK: 52159574
Wij verzorgen voor u alle voorkomende notariële werkzaamheden zoals:


Testament, Levenstestament, Samenslevingcontract, Legalisaties, Huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden, Oprichten Vereniging of Stichting, Oprichten B.V., Statutenwijzing B.V., Statutenwijzinging Vereniging of Stichting, Verklaring van Erfrecht, Heruitgifte in erfpacht, Aankoop onroerend goed, Scheidingsbemiddeling en Mediation.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Abacus Notariaat B.V.

Drost en Juten, netwerk notarissen

Nassauplein 36, 2585 ED Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-3425100, Fax: 070-3562738, KvK: -
Drost en Juten Netwerk Notarissen

Als notariskantoor staat Drost en Juten midden in de samenleving. Des te beter kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen. Dat doen we door nauwkeurig te luisteren, de juiste vragen te stellen, alles uiterst uitvoerig te controleren en dan met een heldere, juridisch doortimmerde oplossing te komen die geen ruimte laat voor onzekerheid. Dat is onze definitie van kwaliteit. We rusten niet tot het laatste puzzelstukje op zijn plaats is, zetten graag een extra stap om zaken voor elkaar te krijgen en zijn intensief betrokken bij onze klanten.

Drost en Juten is op verschillende terreinen gespecialiseerd, waaronder familierecht, onroerendgoedrecht en ondernemingsrecht.
Drost en Juten staat u bij op bovengenoemde rechtsgebieden, maar ook voor aanvullende zaken als legalisatie van handtekeningen en het opstellen van volmachten. Kortom, voor alle zaken waarvoor een notaris u het benodigde juridische maatwerk kan leveren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Drost en Juten, netwerk notarissen

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy